Obvestilo o piškotkih
Ta dokument pojasnjuje pravilnik družbe Botox Power Limited, katere registrirani sedež se nahaja na naslovu 20-22 Wenlock Road, London, England, N1 7GU, glede piškotkov na spletni strani https://botoxpower.com/slovenija, ki jo v Sloveniji upravlja podjetje Botox-Power in do katere je mogoče dostopati:
- prek spleta na naslovu https://botoxpower.com/slovenija; ali
- prek spletne strani, prilagojene mobilnemu ogledu, na telefonih Iphone, Android in drugih pametnih telefonih/tabličnih računalnikih;

v nadaljnjem besedilu skupaj imenovanih »spletno mesto«.

Ko vzpostavite povezavo s spletnim mestom, se lahko, odvisno od nastavitev brskalnika, ki ga uporabljate v trenutku prvega obiska spletnega mesta, različne besedilne datoteke, imenovane »piškotki«, ali podobne tehnologije vrste »spletnih oznak« samodejno namestijo ali začasno shranijo (največ 13 mesecev) v pomnilnik ali na trdi disk vaše naprave, kar zagotovi, da bo vaša izkušnja z obiskom našega spletnega mesta čim boljša in da vam bomo lahko predlagali prilagojene ponudbe in storitve. Ti piškotki se namestijo po tem, ko zagotovite svojo privolitev ali ko nadaljujete brskanje po spletnem mestu, zlasti, če kliknete na element ali se premaknete na drugo stran.

Ta dokument je namenjena temu, da vam zagotovi vse potrebne informacije glede piškotkov na našem spletnem mestu ter glede sredstev, ki so vam na voljo za upravljanje z njimi glede na vaše preference. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov s strani spletnih mest, ki jih upravlja Botox Power Limited, si oglejte našo Politiko zasebnosti, ki je na voljo na naslednjem naslovu: http://botoxpower.com/politika-zasebnosti.
Informacije o piškotkih na spletnem mestu
A. Nujno potrebni in funkcijski piškotki

Ti piškotki so bistvenega pomena za brskanje po spletnem mestu in za uporabo vseh njegovih funkcionalnosti (prilagoditev operacijskemu sistemu, zaslonu itd. tistega, ki brska). Ti piškotki nam omogočajo predvsem:
- da lahko prilagodimo predstavitev svojega spletnega mesta nastavitvam zaslona vaše naprave (ločljivost zaslona, uporabljen operacijski sistem itd.) med vašim obiskom našega spletnega mesta, glede na zaslon ali strojno ter programsko opremo za branje, ki jo uporablja vaša naprava;
- da uvedemo varnostne ukrepe. Na primer, ko vas pozovemo, da se po določenem času še enkrat povežete z določeno vsebino ali s storitvijo;
- da zabeležimo določene izbire (jezik, identifikator uporabnika, država ipd.), kar omogoča lažje brskanje in nam omogoča tudi, da shranimo informacije, povezane z obrazci, ki jih izpolnite na našem spletnem mestu (registracija ali dostop do vašega računa), ali z izdelki, storitvami ali informacijami, ki ste jih izbrali na našem spletnem mestu (naročena storitev, vsebina košarice naročil itd.).

Določeni piškotki za shranjevanje nam predvsem omogočajo dostop do rezerviranih in osebnih mest na našem spletnem mestu, kot je vaš račun, zahvaljujoč se identifikatorjem ali podatkom, ki ste nam jih zagotovili. Če nastavite svoj brskalnik tako, da zavrne te piškotke, določene storitve spletnega mesta ne bodo optimalne ali morda sploh ne bodo na voljo.

B. Piškotki za promet in učinkovitost delovanja


Namen teh piškotkov je, da nam pomagajo izboljšati udobje in kakovost uporabe spletnega mesta tako, da nam poskušajo razumeti interakcijo uporabnikov z našimi spletnimi stranmi (najbolj obiskane strani, uporabljene aplikacije ...).

Ti piškotki nam predvsem omogočajo pripravo statistike in oceno prometa ter obsega uporabe različnih elementov, ki sestavljajo naše spletno mesto (obiskane glave in vsebina, načrt poti itd.). To nam omogoča, da izboljšamo interesno vrednost in ergonomijo naših storitev.

C. Piškotki za ciljno trženje


Ti piškotki nam omogočajo, da predlagamo vsebino za ciljno trženje na podlagi vaših interesov, izdelkov in storitev, ki ste si jih ogledali na našem spletnem mestu, vašega brskanja in zgodovine razmerja med vami in nami.

D. Piškotki iz družabnih omrežij


Piškotke lahko shranijo tretje osebe, ko obiščete naše spletno mesto, še posebej, če uporabljate funkcije za družabna omrežja na našem spletnem mestu. Ti piškotki vam omogočajo, da druge obvestite o vsebini našega spletnega mesta in o svojem mnenju o njem. Gre za primere gumbov, kot so »Deli« ali »Všeč mi je« za Facebook, Twitter, Linkedin, Viadeo itd. Ko se odločite uporabiti te gumbe, in na splošno, ko obiščete naše spletno mesto, medtem ko ste še vedno povezani z družabnim omrežjem, lahko ti piškotki družabnega omrežja tem družabnim omrežjem pošiljajo podatke o vašem brskanju po našem spletnem mestu, nato pa družabna omrežja se te podatke lahko uporabijo za komercialne in/ali oglaševalske namene. Priporočamo, da skrbno preberete splošne pogoje in pravilnike družabnih omrežij glede varstva zasebnosti in piškotkov, da boste v celoti obveščeni glede teh piškotkov.

Tako družba Botox Power Limited kot tudi podjetje Botox-Power nista na noben način odgovorna za upravljanje vaših osebnih podatkov s strani teh družabnih omrežij. Tako družba Botox Power Limited kot tudi podjetje Botox-Power za to ne nosita nobene odgovornosti. Piškotki, navedeni zgoraj (razdelki 1A do 1D), se hranijo največ 13 mesecev.
Upravljanje piškotkov
Kadarkoli lahko tudi pooblastite, omejite ali blokirate piškotke v nastavitvah svojega spletnega brskalnika (Internet Explorer TM, Firefox TM, Safari TM, Google Chrome TM, Opera TM idr.), kot je navedeno spodaj. Vedite, da lahko katerekoli nastavitve, ki jih boste morda spremenili, spremenijo vaše spletno brskanje in vaše pogoje dostopa do določenih storitev, ki zahtevajo uporabo piškotkov.

Ker so nastavitve vsakega brskalnika drugačne, predlagamo, da uporabite meni za pomoč v svojem brskalniku:
Za Chrome TM:
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=sl&hlrm=en
Za Safari TM:
https://support.apple.com/en-euro/HT201265
Za Firefox TM:
https://support.mozilla.org/sl/kb/kako-omogocite-onemogocite-piskotke
Za Internet Explorer™:
https://support.microsoft.com/sl-si/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Za Opera TM:
https://help.opera.com/en/latest/security-and-privacy/#clearBrowsingData

Piškotki »Flash«© za »Adobe Flash Player« TM

»Adobe Flash Player« TM je računalniška aplikacija, ki se uporablja za razvoj dinamičnih vsebin z računalniškim jezikom »Flash«. Flash (in aplikacije podobne vrste) beležijo parametre, preference in uporabo teh vsebin s tehnologijo, ki je podobna piškotkom. Vendar pa »Adobe Flash Player« TM te podatke in vaše izbire upravlja prek drugačnega vmesnika od tistega, ki ga uporablja vaš spletni brskalnik. Če je verjetno, da bo vaša naprava prikazovala vsebino, razvito z jezikom Flash, predlagamo, da odprete svoja orodja za upravljanje piškotkov Flash neposredno na spletnem mestu https://www.adobe.com/si/. Če blokirate uporabo piškotkov na svoji napravi ali če izbrišete katerekoli piškotke, ki so se že namestili, ne boste več mogli uporabljati določenih funkcij, ki so lahko kljub temu potrebne za brskanje na določenih območjih našega spletnega mesta. To se zgodi, kadar poskušate dostopati do vsebine ali storitev, ki zahtevajo vašo identifikacijo. To se lahko zgodi tudi, kadar mi ali naši ponudniki storitev zaradi tehnične združljivosti ne moremo določiti vrste brskalnika, ki ga uporablja vaša naprava, njegovega jezika in parametrov prikaza ali države, v kateri je vaša naprava vzpostavila povezavo s spletom.

Družba Botox Power Limited zavrača vso odgovornost za posledice, povezane s slabšim delovanje naših storitev, kadar je nemogoče zabeležiti ali preveriti piškotke, potrebne za njihovo delovanje in ki ste jih morda blokirali ali izbrisali.
Uporaba podatkov, zbranih prek piškotkov
Pridržujemo si pravico, da ta dokument o piškotkih občasno posodobimo in ga uskladimo s spremembami naših aktivnosti, povezanih s piškotki. O teh spremembah vas bomo obvestili z najavo na naši spletno strani, vključno z njihovim datumom začetka veljavnosti. Če boste še naprej uporabljali spletno mesto, ko te spremembe začnejo veljati, bo vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta pomenila, da ste te spremembe sprejeli. Vendar pa, če so spremembe takšne, da zahtevajo ponovno pridobitev vaše privolitve, vas bomo o teh spremembah obvestili in prosili za vašo privolitev za ta namen.
Obrnite se na nas
Če imate kakršnakoli vprašanja in/ali želite dodatne informacije glede piškotkov, se lahko obrnete na podjetje Botox Power Limited ki v Sloveniji zastopa blagovno znamko Botox-Power Slovenija in upravlja spletno stran https://botoxpower.com/slovenija, in sicer prek elektronskega naslova [email protected]

2018-2020 © Botox Power Limited. Vse pravice pridržane.

Splošni pogoji poslovanja | Politika zasebnosti | Obvestilo o piškotkih
Made on
Tilda