ADVERTORIAL
Lepota > Trendi > Nega kože > Gubice

Švicarska metoda, ki odstrani tudi najgloblje gubice

Avgust 19, 2021 ob 9:17 | Partner content by Swiss Power
Ni skrivnost, da je ena največjih težav žensk v teh dneh staranje kože. Skoraj vse ženske sanjajo, da bi se staranje ustavilo. Sodobna kozmetika se s tem problemom trudi na več načinov. Toda kateri je najhitrejši in najučinkovitejši? Na to vprašanje smo poiskali odgovore in odgovorili v tem članku.
Kot običajno začnemo z lepotnimi posegi, ki upoštevajo starostne spremembe kože. Sem spadajo ne samo priljubljene injekcije, ampak tudi previdnejše metode, ki lahko privedejo do pomlajevanja.
1. Injekcija botoksa

Eden najbolj priljubljenih posegov v teh dneh. Ena injekcija - in tudi najgloblje gube so zglajene. Trik je v majhnem odmerku kemikalije, ki nevtralizira obrazne mišice in jih tako sprosti, kar preprečuje, da bi se gube pojavile. Da bi dosegle želeni učinek, morajo vse vpletene ženske opraviti obliko treninga: premagati morajo nervozo, ne smejo se prenajedati in piti alkohola itd. Še več, injekcije morate dajati samo v dobro znanih ambulantah, saj lahko v nasprotnem primeru za dolgo časa pokvarijo vaš videz - saj kemikalija zapusti telo v 8 mesecih.
2. Kemični piling

Čeprav je redek in zapleten, je učinkovit postopek. Ta piling dlje časa preprečuje gube. Žal ima tudi številne neželene učinke: zelo neprijeten pekoč občutek med postopkom, dolg čas okrevanja po opravljenem postopku in številne omejitve - ne morete v solarij ali na sonce.
3. Microcurrent terapija obraza

Tudi učinkovita metoda v boju proti gubam. Med postopkom je koža obraza izpostavljena šibki električni stimulaciji s posebnimi napravami. To širi kemikalije v koži na celični ravni. Na žalost so tudi tukaj slabosti. Terapija obraza z mikro-tokom ima predvsem težave s starostjo. Preprosto povedano: starejši je kdo, več terapij mora opraviti. Učinek postopka ne traja tako dolgo, kot bi želeli. Upoštevati je treba tudi, da lahko posamezno zdravljenje stane veliko, od 60 – 300 €.
4. Maske za obraz

Najbolj znana in najpogostejša metoda proti gubam. Metoda je priljubljena, ker jo lahko izvaja vsakdo doma. Maske vlažijo kožo, izboljšajo tonus kože. Učinkovitost - bodisi profesionalnih bodisi domačih mask - ni visoka. Če imate srečo, lahko z njo zgladite manjše gubice.
5. Peptidna metoda (razvita v Švici)

Metoda, ki je bila do nedavnega skrivnost slavnih pevk in igralk iz Hollywooda s katero lahko pogosto dosežemo učinke na ravni injekcij, je sedaj razkrita in končno dostopna tudi "navadni" ženski iz Slovenije!

Vsebujejo popolnoma drugačne sestavine kot klasične injekcije botoks, vendar so podobno učinkovite. Peptidne metode ne vsebujejo botulinskega toksina in jih je treba nanesti na površino kože. Nima kontraindikacij, vendar ne delujejo tako hitro kot injekcije: učinek je dosežen v tednu ali dveh. Glavni princip delovanja peptidov je upočasniti impulze živčnih celic proti mišicam, ki tvorijo kožne gube.

Njihova nežna formula gladi gube. Tu lahko najdete tudi pomanjkljivosti: kljub dostopni ceni jo je izjemno težko najti, saj je na trgu precej redka.

V Sloveniji je trenutno na voljo samo en tak izdelek, Švicarskega porekla ki se imenuje Swiss Power serum.
Kako se serum Swiss Power primerja z klasičnimi injekcijami preverite v tabeli spodaj
Swiss Power serum
Injekcije
Smejalne linije
Globoke gubice
Boleča metoda
Učinkovitost
9/10
7.6/10
Cena
29.95€
od 240€
Swiss Power serum
Injekcije
Smejalne linije
Globoke gubice
Boleča metoda
Učinkovitost
9/10
7.6/10
Cena
29,95 € (v akciji)
od 240 €
Glede na vprašalnik, ki smo ga pred kratkim objavili na naši spletni strani jih je večina odgovorila, da bi na sebi najraje poskusila peptidno metodo saj je razmerje med tveganjem, rezultati in ceno najmanjše!

Pred izbiro postopka upoštevajte prednosti in slabosti v vsakem primeru. Upamo, da boste tudi vi našli metodo, ki vam najbolj odgovarja!

Kako do izdelka v Sloveniji?

Serum Swiss Power lahko naročite na slovenski uradni strani Swiss Power. Izkoristite posebno ponudbo in naročite serum Swiss-Power kar 50% ceneje še danes. Pri naročilu treh serumov prejmite še naravni gel za umivanje obraza v vrednosti 24,90 € brezplačno!

Plačilo je možno s kartico na spletu ali po povzetju (gotovina ali kartica). Dostava nad 40 € je brezplačna.

© 2019 SWISS POWER. All Rights Reserved. Privacy Policy Terms of Use

THIS IS AN ADVERTISEMENT AND NOT AN ACTUAL NEWS ARTICLE, BLOG, OR CONSUMER PROTECTION UPDATE

THE STORY DEPICTED ON THIS SITE AND THE PERSON DEPICTED IN THE STORY ARE NOT ACTUAL NEWS. RATHER, THIS STORY IS BASED ON THE RESULTS THAT SOME PEOPLE WHO HAVE USED THESE PRODUCTS HAVE ACHIEVED. THE RESULTS PORTRAYED IN THE STORY AND IN THE COMMENTS ARE ILLUSTRATIVE, AND MAY NOT BE THE RESULTS THAT YOU ACHIEVE WITH THESE PRODUCTS. THIS PAGE COULD RECEIVE COMPENSATION FOR CLICKS ON OR PURCHASE OF PRODUCTS FEATURED ON THIS SITE.

1 - Testimonial Source

Made on
Tilda