Serum, ki me je ustavil pred uporabo Botoksa

AVTOR Maja H.
Injekcije so drage.Serum ni.
Verjetno smo vsi že slišali, naše mame reči: "Če boš delala grimase, ti bo obraz tako ostal". Vendar pa te nihče ne opozori, da lahko to privede do "11" linij med obrvmi, ki segajo globlje kot Marijanski jarek.
Tako kot večina žensk, ki ne marajo vsakodnevnega zaleta nerealnih lepotnih standardov, tudi mene frustrirajo vrednote, ki jih družba daje ženskam, da ostajajo mlade. Ko sem dopolnila 30 let, so prijatelji, družina in ljudje, ki sem jih srečala, izrekli sožalje. "Ne skrbi, ne izgledaš čez 28", kot da je moje fino podloženo čelo črtna koda, ki sporoča moj datum poteka. Ali ne vedo, da je 40 novih 30, in daj je to novih 20? Frustrirajoče je, ko so leta, ki bi mogla biti za žensko najlepša, najbolj ranljiva. Ne vem za vas, vendar sem v svojih 20-ih spila veliko alkohola, takrat nisem razmišljala o gubah, kaj šele cenila svoje čelo brez črt.
Trenutno plačujem za grehe moje mladosti. Veliko alkohola, hitra prehrana, preveliko sončenja na počitnicah, premalo spanca...vse to je pripeljalo do tega, da sem pri svojih 31-ih in "11" črtah na čelu začela razmišljati o Botoksu.

Super nasvet: Ste že preizkusili serum Botox-Power? Švicarska metoda, ki da koži tisto kar potrebuje. Na nekoliko nedavnem potovanju sem srečala svojo sošolko, ki je izgledala super ter nekoliko mlajše kot jaz, sem jo povprašala ali uporablja botoks? Presenečena nad mojim vprašanjem je planila v smeh in mi povedala za serum Botox-Power. Pripravljena, da preizkusim karkoli, sem šla na uradno spletno stran in naročila 14 dnevni paket za 29.95 € plus stroški dostave.
Bi vsak večer nanesle na obraz serum preden greste v posteljo, če bi pripomoglo k zmanjšanju gub?
Serum švicarskega porekla vsebuje naravno mešanico sestavin, ki so znane kot super sestavine za v boju proti gubicam in jih je ponavadi nemogoče najti v eni sami kremi: Hialuronska kislina, Koencim Q10, Kolagen, Elastin, olje grozdnih pečk in druge. Naravne sestavine v serumu Botox Power prodrejo v globlje plasti kože, tako da od znotraj napolnijo kožo z biotskim delovanjem v medceličnih membranah. Tako poskrbijo za naravni botoks učinek in mladosten videz kože.

Vsak večer serum nanesete na predel gub in ga z nežnimi gibi vtrte v kožo. Za boljše rezultate vajo ponovite tudi zjutraj.

Švicarska moč naravnih sestavin, ki izbriše gubice in prepreči nastajanje novih.
Posvečena temu, da preizkusim serum (Botox-Power priporoča vsaj 14 dni uporabe, preden so rezultati vidni), sem bila na začetku malo razočarana saj nisem začela opažati pomembnih sprememb, šele po 14 dneh uporabe so bile spremembe vidne. Črte v tistem trenutku niso popolnoma izginile, vendar so se močno zmehčale in moram biti iskrena, koža je bila bolj sijoča. Izgledala sem veliko bolj sproščena in ugotovila sem, da lahko natreniramo obrazne mišice med spanjem, da se sprostijo.
Preproste naravne sestavine in dosleden pristop k negi kože so vse, kar potrebujete za učinkovit boj proti gubam. Ob dragih obljubah o trenutni mladosti ni treba tvegati svojega zdravja in svojega denarja.
Medtem ko ne bom nikoli zagovornica botoksa, si zdaj lahko omislim nekaj stvari, za katere bi raje porabila svoj denar. Preprosta resnica je, da smo vsi starejši in staranja nikoli ne bomo mogli preprečiti. Lahko pa se potrudimo maksimalno in vlagamo v svojo kožo. Mogoče res ne bomo izgledali 20 let mlajši, vendar nam bo naša koža hvaležna, kar se bo poznalo na mladostnem videzu in samozavesti. Tako da, za zdaj se bom držala tega seruma.
Z klikom na rdeči gumb smo vam zagotovili kar 50% popust na nakup! Pohitite saj je akcija omejena.


2018-2020 © Botox Power Limited. Vse pravice pridržane.

Splošni pogoji poslovanja | Politika zasebnosti | Obvestilo o piškotkih
Made on
Tilda